خطر حملات سایبری در كمین موسسات خیریه

خطر حملات سایبری در كمین موسسات خیریه طبق گزارش های انتشار یافته، شمار زیادی از موسسات خیریه در جهان، در مقابل تهدیدها و خطرات حملات سایبری آمادگی كافی را ندارند و در معرض صدمه های ناشی از آن قرار دارند.



به گزارش ابزار اپل به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت فایننشال تایمز، در ژانویه سال جاری ۲۰۱۷ میلادی بود كه مجرمان سایبری و هكرها، به وب سایت موسسه خیریه Little Red Door واقع در ایالت ایندیانای ایالات متحده آمریكا حمله و اقدام به تهدید و سرقت اطلاعات بانكی خیرین كردند. این خیریه نسبتا كوچك برای بیماران مبتلا به سرطان و همینطور تشخیص زودهنگام این بیماری، اقدام به جمع آوری پول از خیرین و مردم می كرد.

از آنجا كه موسسات خیریه جزو شركت های بزرگ مالی محسوب نمی شوند و سرمایه های هنگفتی هم در اختیار ندارند، معمولا متخصصان شبكه و امنیت اطلاعات زبده ای را استخدام نمی كنند و به طور كلی در مقایسه با بانك ها و سایر شركت های بزرگ، در امر امنیت سایبری وب سایت های خود سهل انگاری بیشتری می كنند. از این رو، به مراتب بسیار بیشتر از سایر شركت ها در معرض حملات سایبری و هك شدن قرار می گیرند.

با توجه به نتایج و یافته های تحقیقات و پژوهش های انجام شده، میزان حملات سایبری در سال آینده میلادی ۲۰۱۸ به اوج خود خواهد رسید؛ بنابر این تمامی شركت های كوچك و بزرگ در سراسر جهان موظف خواهند بود اقدامات و تمهیدات لازم را برای مقابله با هك شدن اتخاذ كنند تا در برابر مجرمان سایبری و حملات و خسارات جبران ناپذیر آنها، صدمه پذیری كمتری داشته باشند و ضریب امنیت اطلاعات خود و مشتریان خویش را به بالاترین حد ممكن برسانند.

بر اساس گزارش های انتشار یافته، بد افزارها، باج افزارها و حملات DDOS از جمله تهدیدهای امنیتی بودند كه از سال ۲۰۱۶ كاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار داده اند و باعث لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری امسال میلادی ۲۰۱۷نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینكه قرار است در سال های آتی اوضاع از این كه هست هم نابسامان تر شود، بسیار نگران كننده به نظر می رسد.

همانطور كه در اخبار گذشته اشاره شده است، سالانه شركت ها و سازمان های دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و صدمه های جبران ناپذیری می شوند كه از جمله مهم ترین آنها می توان به حمله سایبری به شركت مالی اكوئیفاكس در آمریكا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارت های دفاع و امور خارجه خیلی از كشورها، شركت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریكا اشاره كرد.

بنابراین می توان گفت خطر حملات سایبری در كمین تمامی افراد، كاربران و شركت های كوچك و بزرگ در جهان است و دیگر نمی توان ادعا كرد كه كسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.

در سال جاری میلادی باج افزار، بدافزار و ویروس های رایانه ای بسیاری در سراسر جهان، اطلاعات محرمانه، خصوصی و مالی میلیون ها نفر را به سرقت بردند و میلیاردها دلار به شركت های مربوطه و دولت ها خسارت وارد كرده اند.

حمله سایبری توسط بدافزار واناكرای (WannaCry) به طور قطع یكی از مهلك ترین حملاتی است كه در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.

حملاتی كه بدافزار واناكرای در سال قبل به كشورها، سازمانها و شركتهای بسیاری كرد، خسارات جبران ناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. اخیرا هم ویروس رایانه ای و بدافزار "خرگوش بد" سر و صدای بسیاری به راه انداخته است و به شركت ها و بانك ها و موسسات كوچك و بزرگی در كشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله كرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.

در آخر باید به این نكته مهم اشاره كرد كه افزایش تعداد حملات سایبری در جهان، برای همه مردم و دولت ها زنگ خطری به حساب می آید كه در صورت اهمال كاری و سهل انگاری، باید متحمل ضرر و زیان های متعددی باشند. پس بهتر است شركت های مالی و بخصوص موسسات خیریه برای مقابله با تهدیدات احتمالی در فضای سایبری، از تمام قدرت خود بهره برده و به مقابله با حملات سایبری بپردازند.



 

1396/08/19
17:03:44
5.0 / 5
5791
تگهای خبر: سایبر , وب سایت , ویروس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS