آسیاتک گواهینامه صلاحیت عرضه خدمات در حوزه خدمات سایبری دریافت کرد

آسیاتک گواهینامه صلاحیت عرضه خدمات در حوزه خدمات سایبری دریافت کرد ابزار اپل: به گزارش ابزار اپل، آسیاتک بعنوان نخستین اپراتور، موفق به دریافت گواهی نامه صلاحیت عرضه خدمات در حوزه خدمات سایبری در زمینه زیرساخت شبکه از سازمان پدافند غیر عامل شد.



به گزارش ابزار اپل به نقل از مهر، مراسم اهدای گواهینامه «صلاحیت عرضه خدمات در حوزه خدمات سایبری» به این شرکت، امروز، سه شنبه ۲۱ اسفند با حضور محمدعلی یوسفی زاده، مدیرعامل آسیاتک و مدیران سازمان پدافند غیر عامل در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار گردید.
سازمان پدافند غیر عامل این گواهی نامه را در زمینه تخصصی زیرساخت شبکه با نوع کاربری طراحی و پیاده سازی به آسیاتک اعطا کرد.

به گفته معاون صنعت و بومی سازی سازمان پدافند غیر عامل، به تازگی اپراتورها به واسطه عرضه خدمات در حوزه های زیرساخت و حساس، تمایل به دریافت این گواهی نامه دارند و آسیاتک نخستین اپراتوری است که موفق به دریافت آن شده است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


منبع:

1403/12/24
12:15:37
5.0 / 5
5
تگهای خبر: اپراتور , تخصص , خدمات , سایبر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ابزار پل

پربحث ترین ابزار پل

جدیدترین ابزار پل

ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS

ابزار اپل: دنیای نرم افزارهای IOS در دستان شماست. با ابزار اپل، آیفون و آیپد خویش را به اوج برسانید