رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای كشور:
توسعه دولت تنها با تكنولوژی های جدید امكان پذیر است
ابزار اپل: رییس سازمان نظام صنفی كامپیوتری كشور اظهار نمود: هیچ راهی به جز استفاده از تكنولوژی های جدید در جهت توسعه دولت وجود ندارد.
به گزارش ابزار اپل به نقل از ایسنا، محمدباقر اثنی عشری در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه الكامپ در زنجان، اظهار داشت: این نمایشگاه مردادماه امسال در شرایطی كه نوسانات شدید اقتصادی و بحران ها غوغا می كرد، در تهران برگزار و به بزرگ ترین رویداد فناوری كشور تبدیل شد.
وی با اشاره به استقبال خوب مسئولان و مردم از نمایشگاه تهران، افزود: كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات دارای یك نماینده است كه طی هفته گذشته اعلام گردید كه این نمایندگان به سه تن افزایش یافته است كه بالاترین سطح پرسنلی را در زمینه ICT را شامل می گردد.
او تصریح كرد: الكامپ تهران را با شعار "پیش به سمت اقتصاد دیجیتال با ابعاد ایرانی" برگزار كردیم و شعاری كه برای الكامپ استان زنجان در نظر گرفته شده "پیش به سمت ایران دیجیتال با تولید ایرانی" است.
وی با طرح این سئوال كه وقتی از اقتصاد دیجیتال و یا ایران دیجیتال صحبت می نماییم، منظور چیست اضافه كرد: در سال ۲۰۰۱ ضریب نفوذ اینترنت در كشور ۳.۸ درصد بود و در سال ۲۰۱۸ این میزان به ۶۹.۴ درصد رسید و كاری كه حاكمیت و دولت انجام داده، این است كه نهایتا پهنای باند را گسترش داده و این آمار درواقع مبین این است كه مردم پای كار آمده اند و طبق آمار ۱۰۰ هزار كسب و كار بر پایه اینترنت بوجود آمده است.
رئیس سازمان نظام صنفی كامپیوتری كشور اظهار نمود: وظیفه ما بعنوان بخش خصوصی در قبال اشتغال های بوجود آمده در سطح كشور این است كه درصدد محافظت و پشتیبانی از این نسل جدید باشیم. كسب وكارهای بوجود آمده برمبنای اقتصاد دیجیتالی، معمولا ثروت آفرین و اشتغال زا بوده و هم در آن ها شفاف سازی دیده می گردد و نكته دیگر حایز اهمیت، این است كه همه این مشاغل در جهت تولید رفاه مردم است.
وی تصریح كرد: بالغ بر ۱۹ هزار و ۷۰۰ خدمت وجود دارد كه در قالب دولت الكترونیك می توان به مردم عرضه داشت و با عنایت به هزینه بالایی كه مطمئنا خارج از توان دولت می باشد، مشاركت دولت و بخش خصوصی را در این زمینه استدعا داریم. تقاضایی كه از بخش دولتی داریم این است كه بپذیرند هیچ راهی به جز استفاده از تكنولوژی های جدید در جهت توسعه دولت وجود ندارد و این كار با همكاری با بخش خصوصی انجام می گردد.
اثنی عشری تصریح كرد: زنجان، استان مستعدی در این زمینه است كه ۸۰۰۰ فارغ التحصیل رشته فناوری اطلاعات داشته و این سرمایه بسیار ارزشمندی برای این استان است و باید به بهترین نحو از این سرمایه انسانی بهره بگیرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب