چرا بیل گیتس با ارزهای دیجیتالی مخالف است؟
ابزار اپل: بیل گیتس به عنوان یكی از موسسان شركت مایكروسافت و از ثروتمندترین افراد جهان بر این باور است كه تنها تروریست ها و قاچاقچیان از تجارت با ارزهای دیجیتالی سود خواهند برد.
به گزارش ابزار اپل به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت سی نت، این روزها كه ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده و استخراج آن ها بسیار باب شده است، وب سایت ها، حساب های كاربری و پلتفرم های بسیاری برای استخراج بیت كوین یا بیت كوین ماینینگ بوجود آمده است تا بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری كلان اقدام نمایند.
بیل گیتس كه سالهای سال است كه مردم او را به عنوان كارآفرین، بازرگان، سرمایه دار، نیكوكار و مدیر ارشد اجرایی آمریكایی و یكی از موسسان مایكروسافت می شناسند، در مصاحبه ای با گزارشگر سی نت می گوید كه مبادلات تجاری و جابجایی پول هایی كه این روزها با ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده همچون بیت كوین، ریپل و مونرو صورت می گیرد، بسیار مشكوك بوده و می توان اظهار داشت كه تنها برای آن دسته از كشورها و افرادی كه به صورت غیرقانونی می خواهند تجارت كنند، سودآور خواهد بود.
وی كه خویش را از مخالفان سرسخت ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده می داند معتقد می باشد كه گروهك های تروریستی، قاچاقچیان مواد مخدر و تاجران اسلحه و دارو منفعت خیلی از این ارزهای دیجیتالی خواهند داشت چراكه این گونه مبادلات تجاری به صورت غیرقابل شناسایی و ردگیری توسط نهادهای اطلاعاتی است و این امر می تواند زنگ خطر و هشداری برای دولتمردان كشورهای جهان به شمار بیاید.
او ضمن اشاره به ناشناس انجام شدن این مبادلات تجاری، تاكید می كند كه ارزهای دیجیتالی به فرارهای مالیاتی گسترده و پولشویی كمك به سزایی می كند كه خلاف اجرای عدالت و قوانین بشری در تمامی كشورهای جهان است. او همینطور مواردی را نام می برد و مثال می زند كه همگی نشان از آثار مخرب تجارت و استخراج ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده دارد.
براساس گفته های تحلیلگران، زمانی كه بیت كوین در سال ۲۰۰۹ برای اولین بار در بازارهای جهانی ظهور پیدا كرد، ارزش آن حتی از یك دلار هم كمتر بود اما در ماه های گذشته حتی تا مرز ۲۰ هزار دلار هم رسید. درواقع، فناوری بیت كوین كه یك پول رمزنگاری شده است، این امكان را به كاربران می دهد كه بدون نیاز به هیچ بانكی مبادلات مالی خویش را انجام می دهند و همینطور هویت طرفین معامله هم ناشناس باقی می ماند.
بسیاری از كشورهای جهان همچون كشورهای اروپایی در تلاش هستند تا این پول بی افسار را كنترل كرده و معاملات با آن را تا حد امكان محدود كنند، چراكه آنها بر این باورند بیت كوین به تجارت های غیرقانونی و غیرمجاز همچون تجارت اسلحه، تجهیزات تروریستی، قاچاق دارو و موادمخدر دامن زده و به دلیل آنكه مقامات قضایی و پلیس نمی توانند طرفین معامله را شناسایی و ردگیری كنند، سبب سهولت آن می گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب