ارتباط موبایل و خطر مبتلا شدن به فراموشی زودرس
ابزار اپل: پژوهشگران اخیرا دریافته اند كه استفاده كودكان و نوجوانان از موبایل خطر مبتلا شدن به فراموشی آن ها را در سنین بزرگسالی به صورت قابل توجهی بالا می برد.
به گزارش ابزار اپل به نقل از وب سایت phonearena، بر مبنای گزارشی كه اخیرا از جانب موسسه علمی و پژوهشی «جوانب سلامت زیست محیطی» در كشور سوئیس انتشار یافته است، یك رابطه معنادار و عمیق میان استفاده كودكان و نوجوانان از گوشیهای همراه و ابتلای زودهنگام به بیماری فراموشی و آلزایمر وجود دارد و این بدان معناست در صورتیكه خانواده ای موبایل را در سنین پایین در اختیار كودكانشان می گذارند، باید عواقب و صدمه های احتمالی آن را هم در نظر بگیرند.
نتایج این تحقیقات كه برروی ۷۰۰ نوجوان در سنین بین ۱۲ تا ۱۷ سال صورت پذیرفته، نشان داده است كه حافظه تصویری و ذهنی این افراد به صورت قابل توجهی بعد از مدتی استفاده طولانی از موبایل كاهش یافته است. محققان در این پژوهش ها از آزمایش های پرتونگاری EMR radiation برروی مغز افراد مورد آزمایش بهره برده اند.
این پژوهش ها همینطور یك نتیجه جالب دیگر هم داشت و آن هم این بود از آنجائیكه افراد راست دست معمولا هنگام تماس و مكالمه، گوشی را برروی گوش سمت راست خود می گذارند، بیشتر در معرض مبتلا شدن به فراموشی و از دست دادن حافظه قرار می گیرند.
استفاده از موبایل و دستگاه های الكترونیكی متصل به اینترنت شامل مكالمات تلفنی، ارسال و دریافت پیام كوتاه، بازی های آنلاین و آفلاین، اعتیاد به شبكه های اجتماعی و چت در پیام رسان ها می گردد كه این روزها نوجوانان و جوانان بسیاری را درگیر كرده و به یك معضل اجتماعی تبدیل گشته است كه به قول پزشكان، سلامت نسل های آینده را به شدت به مخاطره خواهد انداخت.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب