هك و سرقت اطلاعات سیستم های اتحادیه آفریقا

هك و سرقت اطلاعات سیستم های اتحادیه آفریقا ابزار اپل: اتحادیه آفریقا شركت های تكنولوژی چینی را به هك و سرقت اطلاعات محرمانه سرورهای كامپیوتری خود متهم كرده است.



به گزارش ابزار اپل به نقل از ایسنا، به نقل از وب سایت فایننشال تایمز، بر مبنای اخبار انتشار یافته، آمار حملات سایبری و هك امسال میلادی ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است و با عنایت به افزایش روزافزون حملات سایبری از جانب هكرها، كشورهای زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته اند و صدمه ها، خسارات جبران ناپذیری را متحمل شده اند.

سازمان اتحادیه آفریقا اخیرا اعلام نموده است كه در طول پنج سال قبل هكرها و مجرمان سایبری به صورت شبانه روزی سرورها و سیستم های كامپیوتری این سازمان را هك كرده و اطلاعات محرمانه موجود و ذخیره شده برروی آنها را به سرقت برده اند. این سازمان كه در شهر آدیس آبابا در كشور اتیوپی مستقر شده است، شركت های تكنولوژی چینی را در این مساله متهم كرده است و مسئولان مربوطه این سازمان بر این باورند كه شركت های چینی ای كه خود این سایت و سیستم های تكنولوژی را بوجود آورده و ساخته اند، مسئول هك و نفوذ به سازمان اتحادیه آفریقا هستند.

تحلیلگران معتقدند كه این حمله سایبری تا یك سال بعد از آنكه توسط رسانه ها فاش شد، ناگفته باقی مانده بود و اتحادیه آفریقا هم در این خصوص هیچ بیانیه، پاسخ و واكنشی نشان نداده بوده است كه همین امر گمانه زنی هایی را درباره احتمال همكاری این سازمان با شركت های چینی بالا می برد.

نخستین بار این هك و حمله سایبری توسط روزنامه فرانسوی لو موند آفریقا (Le Monde Afrique ) رسانه ای و افشا شد. این در حالیست كه چین و شركت های چینی چنین اتهامی را رد كرده و ادعای مربوطه را بی اساس خوانده اند. غول های تكنولوژی چینی همچون هوآوی و زد تی ای در زیرساخت های مخابراتی و كامپیوتری اتحادیه آفریقا سرمایه گذاری های هنگفتی را انجام داده و در سال های اخیر مسئولیت ساخت و تولید سرورها و سیستم های كامپیوتری این سازمان را برعهده داشته اند.

تقریبا می توان گفت هر روزه خبرهای آن از گوشه و كنار جهان به گوش می رسد. انگلستان و اسپانیا جزو اولین كشورهایی بودند كه رسما بعنوان قربانی این حملات شناسایی شدند.

از بزرگترین قربانیان حملات این بدافزار می توان به سازمان ملی تامین بهداشت و درمان (NHS) انگلستان، فدكس، دویچه بان، وزارت كشور، وزارت بحران و شركت مخابراتی مگافون روسیه و همینطور بزرگترین شركت مخابراتی تلفنی اسپانیا به نام تلفنیكا اشاره نمود.

اخبار و گزارش هایی كه طی سالهای اخیر از حملات سایبری و هك به بانك ها و موسسات بزرگ تجاری و اقتصادی شنیده ایم، همگی حاكی از یك اتفاق بسیار ناخوشایند و وحشتناك در حال وقوع هستند. بدیهی است كه دیگر نمی توان گفت هیچ فرد و یا هیچ سازمانی از گزند خطرات و تهدیدهای حملات سایبری در امان است و معلوم نیست این تهدید رو به رشد، تا چه زمانی مقرر است به طول بیانجامد.

در ماه فوریه سال ۲۰۱۶ میلادی بود كه بانك مركزی كشور بنگلادش مبلغ ۸۱ میلیون دلار را در یك حمله سایبری و هك از دست داد و متحمل خسارات بزرگ و جبران ناپذیری شد. همینطور حملات مشابه دیگری هم در تایوان و روسیه و خیلی از كشورهای جهان رخ داده است كه هركدام از این اخبار نگرانی های بزرگی را درباره امنیت سایبری در جهان بوجود می آورد. مجرمان سایبری در سال ۲۰۱۵ میلادی ۱۲ میلیون دلار را از یك بانك اكووادور به سرقت بردند.




1396/11/10
16:31:28
5.0 / 5
5173
تگهای خبر: تكنولوژی , تلفن , سایبر , سرور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS