نماینده كامستك در ایران تاكید كرد:

ظرفیت دانشگاه های مجازی جهان اسلام برای تحقق مرجعیت علمی ایران

ظرفیت دانشگاه های مجازی جهان اسلام برای تحقق مرجعیت علمی ایران به گزارش ابزار اپل، نماینده کامستک در ایران اظهار داشت: شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (سینوو) در ایران در حوزه هایی همچون فناوری نانو و پارک های علم و فناوری و آموزش مجازی، فعال است و می تواند در حوزه علمی و تجاری سازی، جایگاه ارزشمندی را برای ایران پدید آورد و مرجعیت و دیپلماسی علمی کشورمان را محقق کند.


سید عبدالمجید آیت اللهی استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مشاور ارشد هماهنگ کننده کمیته وزارتی همکاریهای علمی وفناوری سازمان همکاریهای اسلامی (کامستک)در ایران است، کامستک از سال ۱۹۸۳ به منظور افزایش همکاریهای علمی و ارتقاء سطوح ارتباطات علمی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (OIC) شروع به کار کرده است.
آیت اللهی حدود ۱۶ سال با پروفسور محمد اقبال چودهری؛ مسئول کامستک، همکلاس در دانشگاه کراچی پاکستان بوده و در بهمن ماه ۱۳۹۴ با صدور حکمی از جانب رئیس دانشگاه کراچی به عضویت هیات ممیزه این دانشگاه کراچی انتخاب گردید.
وی که در گردهمایی اخیر شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (سینوو) به میزبانی ایران حضور داشت، در گفتگو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار داشت: این نشست ها که کشورهای جهان اسلام و حتی کشورهای غیر اسلامی هم در آن شرکت می کنند در تبادل علم و دانشجوها فعالیت مهمی دارند و تابحال در این حوزه موفق بوده اند.
استاد دانشکده داروسازی شهید بهشتی اظهار داشت: شبکه بین المللی سینوو در ایران از سوی سازمان همکاریهای اسلامی در حوزه فناوری نانو، پارک های علم و فناوری و شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام حضور دارد که تمام بخش های آموزشی، دانشجویی و پژوهشی دانشگاه ها را شامل می شود.
وی در رابطه با اهمیت توسعه آموزش برای همگان و محرومیت زنان و مردان از آموزش در بعضی کشورهای اسلامی اظهار داشت: کسانیکه مردم را از تحصیل محروم کنند حال در هر جایگاهی که هستند، ناشی از جهل و نادانی آنهاست، چونکه زن و مرد دارای شخصیت مساوی هستند.
آیت اللهی اظهار داشت: اهداف اصلی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام، برقراری انسانیت و تبادل علم بین کشورها و انسان هاست و آموزش باید بگونه ای باشد تا همگان از این نعمت بهره مند شوند.
وی اعتقاد دارد وقتی در همه جا علم نفوذ کند جهل و نادانی از بین می رود و ایران در این حوزه با عنایت به توسعه علم و پژوهش، آینده روشنی خواهد داشت.
استاد دانشکده داروسازی شهید بهشتی این را هم اظهار داشت که در راه توسعه علمی ایران، استادان به نام و دلسوز فراوانی در کشور داریم که حتی با کمبود امکانات، بهترین آموزش را برای نسل های جدید عرضه می کنند.
وی این نکته را بیان کرد که تمرکز کشورهای اسلامی عضو سینوو باید بر محوریت علم و تکیه بر تکنولوژی روز باشد و آموزش مجازی از رهگذر این شبکه می تواند به بازتعریف نقشه راه شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام در بیشتر از یک دهه آتی منجر شود.
چهارمین مجمع عمومی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام (سینوو) و نمایشگاه همکاریهای علمی و فناوری پیام نور، هفته گذشته با حضور نمایندگان ۳۵ دانشگاه از کشورهای اندونزی، مالزی، تایلند، بنگلادش، هند، پاکستان، افغانستان، ترکیه، سوریه، لبنان، اردن، کویت، امارات، عمان، گابن، اوگاندا، بورکینافاسو، مالی، تونس، چاد، ساحل عاج، تانزانیا، نروژ و پاناما و شماری از نمایندگان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی به میزبانی دانشگاه پیام نور ایران برگزار شد.



منبع:

1403/11/22
12:11:48
5.0 / 5
81
تگهای خبر: ارتباطات , تكنولوژی , دانشگاه , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
ابزار اپل - iosTools.ir
iostools.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ابزار اپل محفوظ است

ابزار اپل

معرفی و فروش نرم افزارهای IOS